Ke

Aamu- ja iltaruoalla käytiin pihalla temppuilemassa. Unna teki aamulla kaksi tunnaria (ja oikein meni, pientä haahuilua oli mukana ekalla kerralla ja luovutukset ei ollut kovin siistejä, mutta pääasia että oma löytyi) ja kaket hyvin. Nyyti sai aamiaisenpaikallamakuusta, ennen sitä tehtiin myös vähän seuraamista ja kosketusalustaa.

Iltapalan Unna sai erinomaisen hyvästä tunnarista (meni heti suoraan omalle, mutta teki tarkastuskierroksen, luovutuskin oli hyvä) ja Nyyti taas paikallamakuusta. Nyyti teki myös seuraamista, joka ei oikein tuntunut hyvältä ja minä tyhmä rupesin hinkkaamaan. :( Tehtiin myös pelkkiä oikealle käännöksiä, jotka meni kivasti. Ennen paikallamakuuta v’ähänmaahanmenoja, jotka olikin tosi hyviä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s