Ma ja ti

Eilen käytiin tekemässä ihan kakkatreenit vankilalla, mulla oli itelläni jotenkin huono vire ja kaikki ärsytti. Pitäisi suosiolla jäädä kotiin, jos ei ole itse ihan täysillä mukana – silloin sitä on vähän epistä vaatia koiriltakaan.
Unna teki ihan hyvät kaket ja tunnarin oikein, paitsi että nosti oman viereistä väärää. Ruoan sai seuraamisesta. Nyyny puuhasteli vähän kaikkea, paikallamakuu n. 30 sek, kosketusalustaa ja ruutu, sekä seuraamista joka ei tuntunut yhtään hyvältä. Ennakoi seisomaanjäämisiä, vaikka niitä ei olla tehty ollenkaan seuraamisen yhteydessä. Yksi vauhtinouto, yksi nosto ja luovutus (ei pitänyt hyvin!) ja vähän pelkkää pitämistä.

Tytöt pääsi vielä riehumaan treenin jälkeen, jonka jälkeen Unna rupesi ontumaan oikeaa etusta. :( Loppuilta ja tiistai lepoa, hieroin vielä sen illalla läpi – takareidet oli ihan juntturassa.

Tänään käytiin Maija P:n, Terhin ja Pian kanssa vankilalla. Unna teki oikein hyvän paikallamakuun Näädän ja Sheenan välissä. Ei ollut piipannut ollenkaan. Hyvä Unna! Sitten tunnari, joka oli ihan katastrofi – Unna näki kun vein loppupalkan jemmaan kakeja varten, ja ei kyennyt keskittymään ollenkaan. Piippasi sivulla ja kyttäsi ruokaansa, ei lähtenyt ekalla käskyllä ja toi vääriä. Nenä oli ihan kiinni. Vasta kolmannella (tein välissä seuraamista ja luoksetulon kokonaisena) saatiin jokseenkin onnistunut suoritus – toi oman, mutta sylkäisi sen luovutuksessa mun jalkoihin. Voi elämä! Tää on kyllä niin murheellinen liike meillä, onnistuu matalassa vireessä, mutta jos vire nousee liiaksi, niin kaikki mahdolliset olemassa olevat virheet ilmaantuu kehiin. Viime kokeissa tää on onnistunut just niinkuin pitääkin, mutta aika hiuskarvan varassa mennään. Lopuksi kaket, ihan ok.

Nyyti teki luoksepäästävyyden (hyvin, vaikka oli ihan uusi ihminen kopeloimassa), seuraamista (kiitos hyvistä vinkeistä!) joka ei tuntunut niin pahalta, ruudun (bansku, lähti vähän muita merkkejä kohti, puolivälissä hoksasi ruudun), kosketusalustaa(kiitos taas vinkeistä, nyt saatiin alustalle parempi asento sen kyttiksen tilalle :) ja luoksetulon.

Pia oli vielä tuonut meille limua ja keksejä kevätkauden avajaisiin, kivaa! :) Nyyti pääsi vielä lopuksi leikkimään Sheenan kanssa – tyypeillä meni leikit hyvin samalla aaltopituudella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s