Eiliset

Mä yritän nyt ryhdistäytyä, ja jaksaa jatkossa taas naputella treenejäkin tänne.

Eilen kotona Unnan kanssa:
– tunnari (neljä vierasta, hyvin ja rauhallisesti)
– täyskäännöksiä namiavulla, parani
– kaket, ok. Myös M-I oli nyt ihan normaali
– kaksi noutoa, ekassa levoton luovutus, toka hyvä josta sai ruoan

Nyyti:
– sivulletuloja ja muutaman askelen seuraamista
– noutokapulan pitoa (hyvin! :) ja sivulletuloa kapula suussa. Tässä suunnittelin huonosti mitä teen, ja yritin vaatia liian pitkiä pitoaikoja, kun nää luovutukset on ihan uusi juttu vasta. Ei pudottanut silti kapulaa, mutta heilutti päätä.
– vauvakontaktiharjoituksia pitkästä aikaa, Nyyti sovelsi tehtävää vielä sen verran, että katsekontakti on sitä parempi, mitä lähempänä on. Lopulta mulla oli näkökentässä vain bordercollien silmät, HYVIN LÄHELLÄ. Se oli niin hassu että sai tietty palkkaa noistakin versioista. :D

Illalla ajeltiin taas Pian kanssa hallille treenailemaan, oli oikein mukavat hyvän mielen treenit. Unnan kanssa keskityttiin siihen, että tekemään ei pääse jos vinkuu. Unna aloitti hyvin matalalla hyppynoudolla, ekalla ohitti taas paluuhypyn. Saatiin myös muutama onnistunut. Malttiharjoituksia: maassa pysymistä Pian huudellessa käskyjä ja mä huutelin vähän mitä sattuu ja kuljeskelin ympäri hallia. Unna keskittyi hyvin, eikä mennyt kertaakaan lankaan. Luoksetulon stopeissa pysymistä: seisominen hyvä, maasta karkasi kerran. Kakeja, joissa se taas teki m-i pepun nostolla! Aargh, mä en tajua. S-m pitäisi treenata oikealla tekniikalla. Välissä hyvän mielen höpöhöpötemppuja, joissa kahdesti haukahti -> sai vähän palautetta. Lopuksi Unna tienasi possunkorvan kivalla seuraamisella.

Nyytiäinen aloitti sivulletuloilla, hyvin! Sitten seuraamista, jossa mä olin taas ihan hukassa ja en ollut suunnitellut mitä teen ja miksi, jonka johdosta tein ihan liian pitkät pätkät. Perusasennoissa taipui taas peppu mun jalan taakse. Sitten merkin kiertoa, kaksi kertaa kaatoi merkin. Maahanmenoja lelupalkalla, nää on nopeutunut nyt lähiaikoina. Lopuksi hyppyä,palkkasin namilla esteen toiselle puolelle. Nyyti pääsi vielä leikkimään Piankin kanssa, ja tosi kivasti leikkikin. :)

Kiitos taas Pialle treeniseurasta!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s