Purinan koe

Me käytiin tekemässä ihan katastrofaalinen paikallamakuu, mulla on vieläkin siitä paha mieli. Kehä alkoikin puoli tuntia etuajassa, ja mä jouduin juoksuttamaan Unnan lähes suoraan autosta paikallamakuuseen vieraaseen halliin. Rassu oli aivan pallo hukassa, ekan minuutin oli vielä jokseenkin pysynyt pakka kasassa, mutta sitten oli alkanut haukkuminen ja ajan tullessa täyteen U hipsi ylös ja liikkeelle. Pia sanoi että se oli näyttänyt lähinnä ahdistuneelta. Voi apua, mä en tiedä mitä mä teen tuon paikallamakuu-hermostuksen kanssa. Kun Unnaa todennäköisesti jännittää lähinnä ne vieraat koirat. Täytyisi päästä tosi usein treenaamaan vieraiden koirien kanssa, kun nytkin ollaan koko talvi tehty samalla poppoolla paikallamakuita.

Onneksi oltiin tokavikana menossa yksilösuorituksiin, niin mä sain kasattua itseäni vähän ja saatiin tsempattua loppukoe jotenkin kunnialla läpi.

Tässäpä ne pisteet:

Paikallamakuu 0

Seuraaminen 8,5 (lopun täykkäri ja perusasento väljät, en tiiä mistä muusta rokotti, Pörsti ei sanonut sanaakaan koko kokeen aikana)

Istuminen 10 (seuraaminen ei tuntunut yhtään hyvältä, tai sit mä ite ennakoin liikkurin käskytystä tms)

Luoksetulo 10 (seisominen ei nyt ollut mikään kympin arvoinen, ja Unna näytti taas siltä että saattais ennakoida kutsut! Näitä on PAKKO treenata lähipäivinä)

Ruutu 0 (tässä kävi ihan älytön virhe, Unna karkasi ruudusta kun mä kävelin kuviota! Näköjään maassa pysyminen ei ollut se tän päivän hitti. Ruutuun meni tosi hyvällä vauhdilla, mutta ajautui tosi taakse ja vasemmalle. Mä hetken harkitsin että olisin yrittänyt siirtää sitä, mutta käskytin sit vaan maahan. Oli se ruudun sisällä, kun sitten lähempää katsoi, mutta olis pysynytkin siellä!)

Hyppynouto 0 (kiersi esteen takastullessa, ja teki sen nii vauhdilla että mä en edes ehtinyt ajatella uutta käskyä… Tää saattaisi johtua selän jumituksista, kun kiropraktikko naksautteli siltä eilen lannerankaa kohdilleen. Oli ihan tietoinen ratkaisu Unnalta kiertää este, kun se oli ihan suoralla linjalla tulossa sitä kohti.)

Metsku 10 (hyvä luovutus :))

Tunnari 10 (joutui oikeasti tekemään töitä, ja pystyi siihen! Työvoitto!!)

Kaket 7 (vasta tokalla käskyllä jätössä maahan (!!) ja yksi tuplakäsky istumiseen, piippas)

Kokonaisvaikutus 9

Yht. 201 p. /III

Mä olen niin tyytyväinen että Unna ei piipannut!! Se tosin ehti metelöidä paikallamakuussa monen kokeen edestä, mutta nyt pysyi nokka kiinni kakeja lukuunottamatta koko yksilösuorituksen ajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s