PIIP!

Tänään käytiin Unnan kanssa Kangasalla piippailemassa yksi voittajan koe. Aamulla lähtiessä auton mittari näytti pahimmillaan -15 astetta, mutta onneksi aurinko lämmitti niin kivasti ettei tarvinnut palella ulkokokeessa. Kenttä oli aika haastava; aurattu nurmikenttä, jossa oli paljon jäisiä ruohokokkareita.

Mä otin Unnan ehkä hippasen liian aikaisin autosta odottelemaan yksilöliikkeitä, mutta se onneksi keskittyi hommiin ihan tosi hyvin. Suoritus ei ollut mitenkään räiskyvän vauhdikas, mutta kaikki jutut tehtiin kuitenkin reippaalla laukalla. Häiriöihin (vieressa toinen kehä + yleisöä toisella puolella) se ei reagoinut paikallamakuuta lukuunottamatta. Tuomari sanoikin että piippaamista lukuunottamatta mukavan täsmällinen ja rauhallinen suoritus. Jaana Tala ei ollut mikään maailman lepsuin tuomari, varsinkin paikallamakuut tuntui arvostelevan kaikilla tosi tiukasti, esim. maan haistelusta lähti roimasti pisteitä.

Tässä meidän pisteet, tuloksena 228 p/II sijoitus 2/11.

Paikallamakuu 5 (piippaili koko ajan, joka kuului piiloonkin. Alussa muutama haukahduskin. VOI KYYNEL!)

Seuraaminen 9 (ihan ok, hidas käynti tosi hyvä, täyskäännöksessä otti vähän etäisyyttä. Piste lähti kuulemma juoksuosuuden pienestä etäisyyden ottamisesta, kokonaisuutena oikein hyvä.)

Istuminen 10 (Mulla petti itsevarmuus, ja oli pakko vilaista että istuiko Unna, mutta tuomari ei sitä näköjään huomannut)

Luoksetulo 9 (Piippas jätettäessä, siitä piste. Ihan nätit stopit – tosin ei niin hyvät mitä lähiaikoina ollaan treeneissä tehty. Seisoessa näytti vähän siltä että varastaminen kävi mielessä, mutta malttoi odottaa kutsua.)

Ruutu 8 (tää oli vaikea! Monet koirat hakeutuivat luoksetulon merkkejä kohti. Liikkeen valmistelu ei onnistunut, Unnakaan ei zoomannut ruutuun vaan merkeille, mutta onneksi kesken juoksemisen bongasi ruudun. Sivureunasta vauhdilla sisään, ja maahan ihan takarajalle. Pisteet veks siis sivusta sisääntulosta.)

Hyppynouto 10 (Hyvä vauhti, jopa palautus oli siisti!!)

Metsku 7 (tää oli musta vähän tiukasti tuomaroitu, kapula hävis sinne ruohokokkareiden joukkoon ja Unna etsi sitä aktiivisesti koko ajan ja palautti vauhdilla. Olis saanut kuulemma olla nopeammin suoritettu – ja kun siinä etsimisessäkään ei mennyt todellakaan kauaa. Mutta arvostelulajihan tää on. Palautuksessa tönäisi hitusen mun jalkaa, siitä ihan oikeutetusti sanottiinkin. :)

Tunnari 8 (jeee, työvoitto! Löysi heti ekana oman, varmisti vielä viereisenkin ilman kosketusta, ja valitsi oikein. :). Pisteet lähti taas piippaamisesta.)

Kaket 0 (Piippasi. Eteni kuulemma hitusen seisomisessa. Tuomarin mukaan jäi kaksi vaihtoa suorittamatta, mutta U kyllä mun mielestä teki vielä seisomisesta istumisen, josta sitten ennakoi vikan vaihdon maahanmenoksi. Tai sitten ei, pitäis olla video, niin saisi varmistettua. Kakeja – ja asennoissa pysymistä! – ollaan tehty kyllä lähiaikoina PALJON, muttei näköjään riittävästi. Toisaalta mä olen vaihtoihin tota ennakointia lukuunottamatta ihan tyytyväinen, joten turha se on tota nollaa miettiä.)

Kokonaisvaikutus 8 (Ei muuta moitittavaa kuin toi piippaaminen.)

Nyt vaan miettimään miten tuon piippaamisen saisi pois. Se selkeästi liittyy palkattomiin harjoituksiin, ja sitä tapahtuu aina kun täytyy olla paikoillaan edes hetki tekemättä mitään… Muuten olen Unnan ja mun tekemisiin tänään tyytyväinen, me oltiin siellä kehässä oikeasti _yhdessä._

Nyytikin kävi kehän laidalla tekemässä vähän sivulletuloja. Se oli myös reippaana tyttönä autossa odotellessaan pompannut takaboksista etupenkeille syömään navigaattoria ja mun tonnikalaleivän. Kiltti vauva, heti lähti puhelua Bobille että hommaa mulle vihdoinkin koiraverkon autoon…

Mulla on ollut lähiaikoina _ihan liikaa_ kaikkea, joten on jäänyt bloginkin päivittely väliin. Pian kanssa ollaan ahkerasti treenailtu lähiviikkoina, isot kiitokset Pialle liikkuroinnista ja auttamisesta eteenpäin. :) :)

Kolmen viikon päästä sitten uus yritys.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s