Ankea arki

Meinaa normaalielämä, eli kovin ankea arki, haitata kovasti tätä blogin päivitystä. Mulla alkoi opiskelut kuukausi sitten (tästä tulis isona sairaanhoitaja! :) ), ja alku on ollut kaikkea muuta kuin pehmeä – esseitä ja tehtäviä pukkaa tasaiseen tahtiin. Samaan syssyyn meillä oli vihdoinkin muuttokin, joten hommaa on riittänyt.

Tokoa on tullut tehtyä lähes joka ilta, ja keskuksellakin omien tuntien jälkeen ollaan ehditty vähän touhuilemaan. Unnan kanssa on ollut paljon takkuilua lähiaikoina, se ei ole ollut ihan oma itsensä – veikkaisin että suurin syy on juoksu. Myös fyssarilla täytyisi käydä taas tsekkaamassa tilanne, kun U on vaikuttanut välillä vähän kankealta. Nyyti on superahkera pieni oppilas, se on kyllä niin fiiliksissä aina hommailemassa mun kanssa. Uusina juttuina on otettu nyt paikallamakuuta ja jääviä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s