Hurraa Taru ja Cilla!

Mä olen niin ylpeä, ensimmäinen Vehkaliinan superässä – Cilla Sudenmarja – korkkasi tokouransa hienolla ykkösellä (184,5 p.) Pieksämäen loppiaiskisoissa. :) Mahtavaa, onnea vielä Taru ja Cilpert!!

Me ollaan vain laiskoteltu joulun aika, löhöilty ja lenkkeilty. Tänään mulla oli tarkoituksena lähteä keskukselle treenaamaan, mutta volvo oli niin umpijäässä etten mä saanut ovia siitä auki… Viimeiset päivät mä olen vielä ollut kamalassa flunssassa, mutta onneksi Unna ja Nyyti on ottanut tosi chillisti vaikka aktiviteetteja ei ole pahemmin ollut tarjolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s