Tokoilua

Ollaan nyt tokoiltu päivittäin, ja keskiviikkona käytiin agitreeneissäkin. Unna tosin teki vain matalia hyppyjä, kun fyssari totesi sen ranteiden olevan jäykät. Kaksi käyntiä nyt takana, ainakin yksi vielä edessä. Toivottavasti vaiva ei uusiudu kovin pian. Myös selkä oli kuulemma tokon takia toispuoleisesti vähän jumissa.

Ke käytiin Pian kanssa kodinkeskuksella, Unnan ja Nyden kanssa vain perusasentotreeniä, ja Unnalle pitkästä aikaa tunnari – häsläsi ja toi väärän. :( Liian korkea vire taas, ei pystynyt keskittymään. Ja mä kun ajattelin että agitreenit ennen tokoa, sekä paketillinen lihapullia (törkimys varasti!!) olis vähän tasannut intoa – väärässä olin.

Unna teki tänään hallilla hienot kakesarjat kympissä, jee! :) Ollaan nyt joka ilta tehty kakeja kotona rauhassa, ja se alkaa näkymään. Nyyti on kotiopiskellut perusasentoa, vähän kaukojumppaa ja kapulan nostamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s