Lomalla

Meillon loma! Ts. mun työsopimus päättyi viime perjantaina, ja nyt mulla ei ole päivisin mitään muuta kuin aikaa. Luksusta,  pääsee metsään valoisan aikaan. Tätä herkkua jatkuu tammikuun 11. päivää saakka. :)

Eilen me käytiin Tiinan, Myrtin ja Jaavan kanssa Hyvinkäällä uimassa. Unnalla alkoi uinti sujua jo hyvällä rutiinilla, ja Nyytikin pääse jutun juoneen. Sen verran vakavana se tosin siellä meni, että leluja ei voinut poimia altaassa suuhun. Ettei mee vettä kans, nih!

Eilen ja tänään käytiin Nyden kanssa kaupunkikävelyillä, tänään seurana oli vielä Virpi ja Sofi. Leikittiin Nyytin kanssa junalaiturilla, ja leikki ei häiriintynyt vaikka veturikin meni ohi. Samoin matkakeskuksen liukkaalla lattiallakin pystyi roikkumaan lelussa. Ainoa oikeasti jänskä juttu on nyt lapset, N rupesi samantien huutelemaan meitä lähestyvälle muksulle. Täytyisi päästä jonnekin moikkailemaan rauhallisia ja hyväkäytöksisiä lapsia, jotka osaisi suhtautua luontevasti pentuun. Illalla tosin tavattiin rokotuksilla eläinlääkärin pieni tyttö, joka ei ollut rauhallinen, mutta sen kanssa Nyy oli ihan luontevasti.

Ollaan me myös tokoiltu lähipäivinä, hallilla ja kotona. Unna on tehnyt lähinnä perusasentoharjoituksia, kakeja ja noudon luovutusta. Luovutus on alkanut vähän rauhoittumaan, ja U nostaa kapulaa ihan mielellään, eli ällöilyä ei ole ilmennyt. Nyyti on tehnyt perusasentoa: rupeaa jo tarjoamaan oikeaa paikkaa kivasti, olen vähentänyt apujakin, sekä malttaa pysyäkin siinä sivulla tosi hyvin. Lisäksi noutoharjoitukset on edennyt kapulaan tarttumisesta nostamiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s