Lopella

Eilen illalla käytiin Tepan ja Pian kanssa Lopella treenaamassa. Unna teki luoksetuloja, jotka oli ihan ok. Ei kierry enää seisomisessa niin paljon. Vähän seuraamista, muuten ok mutta edistää taas vähän. Sitten kakeja, jotka oli tosi hyvät! Ainoastaan s-m oli heikompi, kun sitä me ei olla oikeasti opeteltu kunnolla, kun olen keskittynyt vain seisomisen ylösnousuihin. Myös asennoissa pysymiset oli parempia, kun olen kotitreeneissä kiinnittänyt nyt niihin enemmän huomiota. Ainoa iso miinus on piippailu, joka tuntuu lisääntyvän koko ajan… Lopuksi Unna sai ruoan noudosta. Luovutusasento oli ihan karsea, edessä ja vinossa, mutta pääasia oli nyt että se kapula tuli kiltisti mulle asti, ja että U ei mälvää sitä. Yks asia kerrallaan kuntoon. :)

Nyyti pääsi leikkimään, ja tehtiin muutama perusasento, lelupalkka siinä pysymisestä. Luoksetulosta iltaruoka ja lopuksi otettiin vähän luoksepäästävyysharjoittelua = T ja P silitteli pitkin vedoin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s