Nomen est omen

Mä varmaan vanhenen ennenaikaisesti, saan rytmihäiriöitä ja harmaita hiuksia tuon penskan kanssa.
Viikonloppuna se huvitteli isän ja äidin luona hyppäämällä n. 1,5 m korkealta kuistilta nurmikolle, juoksi portaat takaisin ylös, ja yritti samaa uudestaan! Se oli raivannut kuistin villiviinipusikkoon aukon josta mahtuu hyppäämään alas. Palkkioksi terveellisestä harrastuksesta pentu joutui sisälle.

Eilen mä säikähdin kunnolla, ja syystäkin, kun Nyyti otti ja putosi melkein 2 m matkan betonille. :( Se ei kyllä yhtään katso minne viilettää, ja tietty iltapimeässä ei välttämättä nähnyt koko portaikkoa, jonka olemassaolosta mäkään en ollut tietoinen. Onneksi ei käynyt pahemmin, hetken aikaa se aristeli vasenta takajalkaa, mutta onneksi rupesi pian varaamaan painoa sille, ja liikkui ihan puhtaasti.
Mä odotan jonkinlaisella kauhulla että mitä kaikkea tuo ehtii vielä tekemäänkään…

Vaikka rekkareissa sattuis lukemaan Siivekäs, niin noi lentoharjoittelut vois jättää mun puolesta väliin. Huoh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s