Nouto :)

Nouto-ongelma tuntuu helpottaneen, olen tehnyt nyt iltaisin vähän rauhallista kapulan pitoa ja lattialta nostoja. Eilen hallilla Unna ja Nyyti joutuivat nököttämään kaksi tuntia häkissä, ja hyödynsin lähtiessä Unnan innon sitten kahdella nopealla tasamaanoudolla – ei ongelmaa. :) Tyypit oli myös alussa mukana kun rahtasin esteitä pois kentältä, ja huvittelivat juoksemalla putkea yhdessä.

Nydekin sai tehdä eilen vähän ”noutoa”, naksuttelin sille kapulan koskemista. Kapulan ollessa maassa se ei meinannut tajuta mitä haluan, joten siirsin kapulan polvieni väliin, ja heti pääsin naksauttelemaan koskemisista. Tehtiin myös vähän sivulletuloja- ja oloja, maahanmenoja, johon olen alkanut liittää käskyä. Nyyti tarjoaa tosi herkästi pään laittamista etutassujen väliin, joten täytyy miettiä että rupeaisko vahvistamaan sitä vai opettaa ryhdikkäämpi versio.

Illalla käytiin Katjan ja Karri- ja Luru-vesikoirien kanssa lenkillä. Nydestä oli vähän hurjaa kun Unna ja Luru leikkivät, mutta nopeasti sekin meni mukaan. Lähipäivinä ollaankin saatu mukavia kokemuksia vieraista koirista, kun Virpin 10-viikkoinen Sofi-wss  kävi myös meillä leikkimässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s