Agitreeneissä

Eilen oli hitusen haastavat agitreenit – lähinnä haastavinta oli kiemuraisen 21 esteen radan muistaminen, ja mä en saanut suunniteltua ohjaamisiani kunnolla, kun yritin painaa vaan niitä kiemuroita mieleeni. Täytyy jatkossa tehdä tuollaiset suosiolla vaikka kahdessa tai kolmessa osassa, kun ei ole Unnallekaan reilua että mä heilun pitkin rataa ihan pallo hukassa. Lopuksi tehtiin helppo pätkä, jonka lopussa oli päivän ruoka, joka käytiin Unnan kanssa yhdessä viemässä. Ninakin sanoi että Unna oli heti paljon vaikeammin ohjattavissa, kun sillä oli mielessä jokin muu kuin minä ja namit taskussa. Vasta kolmannella yrityksellä saatiin sitten tuo lähes suora kuuden hypyn pätkä onnistumaan… 

Nyde-Nyytiäinenkin pääsi tekemään aksaa! Suoraa putkea kolme toistoa, Nina piti kiinni ja mä olin lelun kanssa toisessa päässä: ekalla kerralla se oli sitä mieltä että tulis mieluummin ulkokautta, mutta sen jälkeen se ampui putkeen niin lujaa kuin pikkutikkujaloillaan pääsee.

Treenien jälkeen käytiin Paulan, Jamin ja Jekun kanssa käppäilemässä ja leikkimässä, Nyytillä ja Jekulla meni leikit tosi hyvin yksiin! Pikkutyyppien täytyy päästä pian uudestaankin riekkumaan. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s