Lappalaiskoirien erikoisnäyttelyssä

Viime viikonloppu vietettiin Jyväskylässä lappalaiskoirien erikoisnäyttelyssä. Omia tai kasvatteja ei ollut näytillä, joten ihan turistimeiningillä mentiin. Nyytille teki tosi hyvää viettää viikonloppu ihmis- ja koirahälinässä. Se pystyi myös kivasti leikkimään kovassa hälinässä. Se sai paljon positiivisia kokemuksia vieraista ihmisistä, ja pääsi leikkimään muutamaa viikkoa vanhemman lapinkoirapennun kanssa.

Nyyti myös tsemppasi rokkariasenteella hotellihuoneen uudelleenjärjestelyssä. Jouduin jättämään sen muutamaksi tunniksi hyvin virkeässä mielentilassa isojen koirien kanssa yksin hotellihuoneeseen, ja se oli pistänyt aika huolella tavarat sekaisin siellä. Onneksi ei ollut heittänyt telkkaria ikkunasta ulos…!

Eilen päivällä käytiin taas kaupunkikävelyllä, ja tyyppi menee kokoajan reippaammin. Yksi potkulaudalla ajellut lapsi oli sen mielestä kamala, mutta muita mörköjä ei löytynyt.

Toi penska on kyllä ihan uskomaton, namin toivossa se tarjoaa vaikka mitä toimintoja! Jos olen itse passiivisena, niin se tarjoaa hienosti mm. katsekontaktia (tätä me ollaan tehtykin), molemmilla etutassuilla vilkuttamista, silmien pyyhkimistä tassuilla, molemmille kyljille kellahtamista, maahanmenoa jne. Aika uskomaton, se selkeästi yrittää ihan hurjana miettiä että millä toiminnolla saa namia, ja kaikkea se yrittää. Tosi mainio. Ollaan myös leikitty lähipäivinä aika paljon, ja tosi kivasti se tuo leluja takaisin mulle. Löysin vahingossa myös asian joka saa sen todella kuumumaan, meidän pihalla on isoja lehtikasoja ja erehdyin ajatuksissani vähän potkiskelemaan lehtiä. Nyytin mielestä se oli maailman makein juttu, ja se saalisti lentäviä lehtiä ihan hurjana. Nyt ainakin tiedän millä voi palkata pihalla luoksetuloista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s