Viikonlopun agikisat

Unnan kanssa kisattiin viikonloppuna kolmen startin verran:

Lauantaina Riman kisoissa Rauno Virran radalta 0 (aika -7,18) sijoitus 7/52 ja Seppo Savikon radalta 10 (aika -3,68). Tokalla radalla rävellettiin pituuspalikoita nurin ja mä vedin Unnan ohi tokavikalta hypyltä, joka oli aika kinkkisessä kulmassa.

Sunnuntaina käytiin Hyvinkäällä ”kotihallilla” juoksemassa Savikon kiva rata, lähdettiin vikana liikkeelle ja luokassa oli tullut siihen mennessä yksi nolla – mä sitten vedätin Unnan A:n kontaktista yli, kun loppusuora häämötti jo mielessä. Sijoituttiin sillä vitosella toisiksi, aika oli -7,45.

Varsinkin tämän päivän radasta jäi hyvä mieli, se tuntui tosi sujuvalta. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s