Nyyti on täällä

Viime perjantaina meidän kotona asuvien koirien määrä nousi yhdestä kahteen, kun pieni mustavalkoinen bordercollieneiti Myytin Siivekäs muutti meille.

Nyyti on kotiutunut hyvin, ja Unnakin on suhtautunut uuteen pikkusiskoonsa tosi järkevästi. Nyyti vaikuttaa kontaktihakuiselta ja taistelutahtoiselta, eivätkä kovat äänet ja uudet paikat ole pelottaneet.

Tässä kolmen päivän aikana ollaan käyty jo vähän metsäretkeilemässä, autoilemassa, sekä totuttelemassa hihnaan tuossa läheisellä omakotitaloalueella. Sunnuntaina käytiin Helsingissä ”esittelykierroksella”, ja kaikissa kyläilypaikoissa Nyyti oli tosi fiksusti. Moikkaili ihmiset reippaasti ja nukkui päikkäreitä vieraissa paikoissa ihan ilman kitinöitä. Eilen käytiin myös moikkaamassa Tepaa ja Piaa Juppalan kentällä (Unna pääs tietty vähän tokoilemaankin), ja Nyyti pääsi tervehtimään Sheenaa ja Sonaa. Vieraat koirat jänskätti vähän, ja niille piti murista jalkojen juuresta.

Tässä vielä pari kuvaa lauantailta:

Nyyti pentuna1

Nyyti pentuna 2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s