Agilityleirillä

Kuva: Riikka Koskela

Kuva: Riikka Koskela

Viime viikonloppu vietettiin Nummi-Pusulassa lappalaiskoirien agilityleirillä. Kouluttamassa oli tarkkaakin tarkempi Nina Frantsi. Me saatiin ihan hurjasti uusia vinkkejä, ja erityisesti varmistusta sille että miten Unnaa kannattaa viedä. Opiskeltiin myös uusia ohjausjuttuja, mitä pystyn kotonakin harjoitella noilla hyppyesteillä mitä meillä on. Lisäksi oli aivan mahtavaa saada hyvää palautetta, mä elän niillä kommenteilla varmaan seuraavan vuoden. :D Kyllähän mä tiedän että Unna _on_ hyvä koira, mutta on mukavaa että se on sitä muidenkin mielestä.

Tokoa ollaan treenailtu myös aika ahkerasti, pari kertaa viikossa kimppatreenit ja ollaan kahdestaankin käyty eri kentillä hommailemassa. Paikallamakuussa on tapahtunut jokin ihme, Unna ei ole enää piippaillut niin pahasti, ja on muutenkin levollisempi. Kyljenvaihdot ja etujalkojen kääntelyt on jäänyt pois. Huojentavaa!
Tunnari on myös alkanut sujumaan, kun muutin treenityyliä. Tehdään tunnari loppupalkan jälkeen jossain sivussa, niin Unna on paljon rauhallisempi ja pystyy keskittymään.
Myös luoksetulon stopit (tosin seisomisessa kääntyy katsomaan taakse, tätä täytyy häivyttää pois) ja kaukot on edistynyt.
Ruudussa ollaan tehty nyt liikaa vain lähetyksiä, toissapäivänä tein koko liikkeen kisanomaisesti ja Unna singahti maahanmenon jälkeen takaisin mun luokse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s