Sairasloma

Meillä kävi sunnuntaina vähän ikävästi, kun naapurin koira pääsi karkaamaan meidän luokse; Unnalla on nyt puremahaavat ohimossa, leuan alla ja silmässä. :( Onneksi mikään niistä ei ole vakava, varsinkin tuo silmä mua pelotti, mutta mitään ei ollut mennyt pahemmin rikki.
Mua niin harmittaa että tuo tilanne pääsi syntymään, mä en ikinä päästä vieraita koiria meidän luokse, mutta tuossa ei ollut kamalasti mahdollisuuksia kun tilanne oli päällä niin yhtäkkiä. Unna on yleensä hyvin luottavainen siihen että minä hoidan kaikki nuo irtokoiratilanteet, toivottavasti se luottamus ei kokenut kovin suurta kolausta. :(

Nyt on sitten kisataukoa syyskuun puoliväliin saakka antibiootti- ja kipulääkekuurin takia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s