Nolla!

Eilen illalla käytiin agiliitelemässä kaksi starttia Janakkalassa. Ekalta tehtiin nolla (aika -4 ja jotain), tokalta HYL. Oli iloinen yllätys että vielä vitossijalla sai luva-nollan. Hurraa uudet säännöt! Nyt siis ollaan yhtä nollaa vailla kolmosissa. :)

Radat ei ollut oikein mun mieleen, tuntui että suunta vaihtui koko ajan, ja koiraa ei pystynyt kamalasti päästää pois näpeistä. Takaaleikkauksia välttääkseni mä jouduin tehdä muutamia valsseja aika hasardikohdissa, mutta yhtä lukuunottamatta ne onnistui jotenkin. Saatiin me yksi takaaleikkauskin tehtyä ihan onnistuneesti. Ja kaikki mun kääntämiset oli taas tosi myöhässä – ja hypärillä meinasin unohtaa radankin. Joten mitään kaunista ja sulavaa ei meidän eteneminen taaskaan ollut. Mutta Unna oli taas tosi reipas, sen kanssa on kyllä niin kiva olla radalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s