Hyviä vinkkejä taas

Tällä viikolla mulla on ollut iltavuoroa töissä, joten ollaan käyty iltaisella tokoilemassa. Harmi vaan että kymmenen jälkeen rupeaa jo hämärtämään.

Eilen aamupäivällä käytiin Sirkuskentällä Marin ja Rimma bc:n kanssa – oli tosi kiva nähdä hienoa Rimmaa hommissa, ja sain Marilta hyviä vinkkejä jatkoon. Varsinkin tunnariongelman uudet ratkaisumahikset on muhinut mielessä eilisestä lähtien – kiitos Mari!
Illalla kokeilinkin jo luoksetuloa, ja vartaloavuilla näköjään saa tosi sähäkät pysähdykset! Loistavaa, tätä me ruvetaan tekemään enempikin. :) Myös vauhtipalkat ”kuolleelta” kapulalta menivät tosi kivasti. Unna ansaitsi myös kymmenen pistettä keskittymisestä, kun samalla kentällä himmaili rusakko kahden vauvapupun kanssa – ja Unna ei huomannut niitä! Loistavaa. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s