Riitan opissa

Tänään käytiin päivällä Tending-Riitan opissa Paippisissa. Unna oli tosi kiinnostunut uudesta paikasta, ja kaikki merkit ja kassit vei hyvin paljon huomiota itse liikkeiltä alussa. Lisäksi U tuntui olevan jotenkin hämillään ja vähän hukassa, joka johtui varmaan just tuosta vieraasta paikasta. Riitta muistuttikin vieraiden kenttien tärkeydestä: mä olen jumiutunut samoihin paikkoihin treenailemaan. Joten nyt vaan täytyy kruisailla enemmän ympäriinsä, ja vaihdella paikkoja. Lisäksi täytyy tehdä kentälle paljon häiriötä, varsinkin noita merkkejä ja kasseja, leluja yms.

Aloitettiin tunnarilla, joka on näköjään nyt aivan hukassa! Unna ei enää edes nuuski. Tässä palataan nyt roimasti taaksepäin, ja ruvetaan taas piilottelemaan omaa. Myös muiden kekoamista täytyy kokeilla + se vieraan ihmisen haju kapuloihin!

Tehtiin kaket, jotka oli itseasiassa ihan ok meidän kakeiksi.

Ruutu, ekaa kertaa pienehköillä sinisillä merkeillä. Tääkin meni alussa ihan pipariksi, Unna eteni ruutua kohden, ja valitsi noutokapulakeon ja kassit mielenkiintonsa kohteeksi. Tehtiin sitten näyttöruutu, jonka jälkeen saatiin kaksi onnistunutta toistoa. Positiivista palautetta tuli vauhdista ja stopeista.

Seuraamispätkiä, jotka meni kivasti. Tää on nyt oikeasti parantunut paljon, ja Riitaltakin tuli kehuja hyvästä suorituksesta.

Tasamaanoutoja kaksi, ihan ok.

Luoksetuloa, ihan hyvät seisomiset. Uusia vinkkejä saatiin paljon: mm. kupin häivyttäminen ja apuohjaajan käyttö palkkaamisessa.

Muutenkin sain tosi paljon vinkkejä miten edetä, esim. meidän paikallamakuuogelman kanssa. Tässä on kyllä hetkeksi taas pohdittavaa ja sulateltavaa, ja treeni-into on entistä kovempi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s