Mäntsälän toko

Tänään tokoiltiin taas Laisin kehässä. Mä olin tosi pessimistisellä tuulella koko kokeen suhteen, mutta vaikka pisteillä ei juhlittu, niin lopputulos oli kuitenkin positiivinen. Unna oli reipas, ja teki muutamia lisäpiiperryksiä lukuunottamatta aika pitkälti kuten odottaa saattaa. Eniten iloa mulle tuotti onnistunut ruutu, se oli mielestäni oikeasti kiva suoritus – erityisesti irtoamisvauhti oli just se mikä pitääkin. Noudoissa oli vähän yäk-meininkiä, se yritti kovasti keksiä jotain muuta kivaa (merkit) molemmissa noudoissa. Liikkeiden suoritusjärjestys oli taas muutettu: hyppynouto, kaket, ruutu, seuraaminen, luoksetulo, metsku, istuminen, tunnari.

Tunnari oli ainoa nollille mennyt liike. Tähän pitäis nyt saada paljon toistoja, varmuutta ja MALTTIA. Unna ei taaskaan malttanut nuuskia kuin muutaman kapulan… Kyllä me kotona osataan. Ehh.

Tässä pisteet:

Paikallamakuu 10 (käsittämättömän löysä arvostelu, kun kuulin piippaamisen taas piiloonkin… )

Seuraaminen 9 (tuntui ihan kivalta, se täysteho tosin puuttui. Kanssakisaajilta tuli kovasti kehuja tästä liikkeestä, josta tuli oikein mukava mieli )

Istuminen 7 (taas superlöysä arvostelu, ei mennyt ekalla, eikä tokallakaan, jolloin mä päätin nollata liikkeen ja käännähdin Unnaa kohti ja ”istutin” sen käsimerkin avulla. En ois uskonut että siitä tulee pisteitä ollenkaan! Mä teen tässä nyt jotain koetilanteessa hyvin erilailla, kun tää on treeneissä ihan pomminvarma liike)

Luoksetulo 6 (ihan karsea, sipsutteli pitkät pätkät seisomisessa. Tää ei skulaa meillä nyt kisatilanteessa ollenkaan…)

Ruutu 9 (onnistuin valmisteluissa, ja Unna lukitsi ruudun hyvin. Tosi vauhdikas ruutuun meno, lähti hippulat vinkuen. Loppuosa ihan ok)

Hyppynouto 9 (taas hyvä vauhti, mutta teki kaarroksen kapulalle mentäessä – merkit kiinnosti…)

Metsku 6 (sinkosi kehän päätyyn luoksetulon merkille päin, josta paluumatkalla nappasi metskun mukaansa :friikki: )

Tunnari 0 (voihan murheenkryyni, ihan sama kuin viimeksi – Unnalla on kamala kiire olevinaan, ja se ei vaan malta nuuskia kaikkia kapuloita)

Kaket 7 (taas ekassa nousussa kahden askelen notkahdus eteenpäin, voi olla että valmistelut ei mene aina perille. Tää liike oli suoritusvuorossa tokana, ja kierroksia oli sen verran että Unna piippaili vaihtoja odotellessa)

Kokonaisvaikutus 8 (ohjaaja sai satikutia sähläämisestä, kun tunnarissa sooloilin sen verran että en malttanut odottaa liikkurin käskytystä… :voimislainen: )

Yhteensä 223 p. ja kolmostulos, 3. sija.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s