Pitkästä aikaa agia

Tänään päästiin pitkästä aikaa agilitaamaan, kun on tullut taas hurjasti taukoa Unnan jumien ja muidenkin menojen takia. Viimeksi ollaan käyty esteillä helmikuussa Liedossa, jonka jälkeen Unna menikin tosi kipeäksi. Se on todennäköisesti ollut enemmän ja vähemmän jumissa viime lokakuun laparevähdyksen jälkeen, joka todennäköisesti aiheutti sitten muidenkin paikkojen jumiutumisia koko talven ajalle.

Verrattuna talven treeneihin tänään alkoi olla jo menoa ja meininkiä. Oli kiva nähdä että se vähän kuumui mun tumpeloinnista, komenteluhaukkua tuli pitkästä aikaa mukaan. (se ei siis ole kivaa kun mä tumpeloin, mutta nyt selkeästi huomasi, että U halusi tehdä hommia)
Tääkin harjoitus oli meille vähän vaikea, mm. alussa serpentiinillä kuusi hyppyä rinnakkain. Mä olin positiivisesti yllättynyt vauhdista ja innokkuudesta, joten jätin oikeastaan kokonaan ohjaamatta. Juoksin vieressä ja ihailin. :D Jos ja kun ne esteet pitää jossain tietyssä järkässä suorittaa, niin sitä koiraa olis ihan hyvä yrittää ohjatakin…

Lisää tumpelointia kepeillä, tungin ihan väkisin sitä tokaan väliin. Noissa kepeillevienneissä pitäis antaa tilaa Unnalle tehdä, kun se kuitenkin osaa ihan ok:sti hakea ekan välin.

Loppuun vielä vähän takaaleikkaus-hinkkausta, joita me ei vieläkään osata. Olis melkein pitänyt jättää noi lopun piipertämiset pois, ja loppupalkata jostain vauhtipätkästä.

Tiina siirtää meidät onneksi jatkossa ryhmään, jossa keskitytään enemmän vauhtiin ja sen ylläpitoon. Nää tämän ryhmän harjoitukset on ollut meille (tai lähinnä mulle!) liian vaikeita, joka sitten tappaa vähän mun motivaatiota, ja varmasti Unnankin, kun en osaa sitä sujuvasti viedä.

Mutta oli kyllä kiva huomata että Unnan vauhti alkaa palata, eli se tarkoittaa sitä että se ei ainakaan tällä hetkellä ole kovin jumissa. Nyt täytyy olla vaan entistä huolellisempi noissa lämmittely- ja jäähdyttelyissä, sekä vähän venytellä aina treenin jälkeen. Myös ruotsalaista doping- loimea (vähänkö älytön juttu, toivottavasti Suomi ei seuraa Ruotsia tässä!) voisi hyödyntää enemmän, jos siitäkin olisi jotain apua jumitusten välttämisessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s