Eiliset

Iltapäivällä käytiin Virpin kanssa vankilan kentällä. Ekassa sessiossa tein muutaman ruudun (Ekassa palkka valmiina, tokassa menin palkkaamaan. Ihan ok, sitä täyttä vauhtia en ole saanut vielä takaisin) ja pelkästä kontaktista palkkaamisia. Pää meinasi taas vähän pyöriä häiriöiden perään, mutta tiheällä palkkaamisella kontaktista rupesi sujumaan paremmin. Vähän seuraamispyörittelyä. Kakeja, joissa toi takakuppi taitaa nyt olla tosi ratkaiseva. Palkkasin taakse välillä jo pelkästä kontaktista ja hyvästä keskittymisestä. Jopa parkkiksella pyörivät malit jäivät kokonaan huomioimatta, näitä pelkkiä kontaktiharjoituksia me tarvitaan paljon lisää.

Pieni breikki autossa, ja taas kontaktipalkkaa. Luoksetuloja pitkällä matkalla + takapalkka. Heti vapautus taakse samaan aikaan käsimerkin kanssa, tää tuntuu toimivan tosi hyvin – pysähtyy kuin seinään. Toisaalta näitä ollaan tehty jo pitkin talvea, mutta toistoja on varmaan ollut määrällisesti ihan liian vähän. Takakupilta hetsaan sen juoksemaan täysillä vielä mun luokse, josta palkka lentävänä namina. Tää ehkä on auttanut siinä, että kaikki välit on pysynyt laukallisina. Ehkä. :D

Tarun puhelinkonsultaation jälkeen illalla vielä kakeja pihalla. Kivet tassujen edessä ei tuntunut häiritsevän, mutta jatkamme nyt näillä. Takapalkka. Itse vaihdot meni tosi hyvin, matkaa ei ollut kuin ehkä 4-5 m. Palkkaus melkein aina jo yhdestä hyvästä vaihdosta. Näitä jatketaan nyt joka päivä, vähän kerrallaan.

Tunnariin pitäis saada nyt vieraiden ihmisten hajua kun noi meidän pihalla makaavat kapulat alkaa olla varmaan liian neutraaleja. Täytyy muistaa pyytää vaikka Virpiltä apua tähän joku päivä, että saisi otettua ihan kokonaisena liikkeenä maustettuna vieraan ihmisen hajuilla.

Täytyy tehdä:
– häiriötä ja paljon! Täytyy varmaan mennä keskustaan joku päivä, Lidlin tai Prisman parkkis?
– niitä kakeja nyt säännöllisesti
– tunnari avustajan kanssa
– luoksetuloja, tarviis paljon toistoja
– ruutua isolla palkalla + se avustaja mukaan viemään palkkaa valmiiksi
– ruudun loppuosaa erikseen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s