Tokoatokoatokoa

Eilen kävimme päivällä valoisaan aikaan tokoilemassa, ja treenistä jäi tosi hyvä mieli. Todennäköisesti molemmille, kun Unnakin vaikutti aika muikealta.

Ekaksi tuli otettua pieni paikallaistuminen, kun kokosin sillä aikaa ruudun. Etutassujen väliin jätin namin. Ihan ok, se pysyy tosi hyvin hievahtamatta, kun yrittää olla näkemättä namia. Loppupeleissä en tiedä miten hyödyllinen tuo on, mutta ainakaan se ei käy maate ruoan päälle. Paikallaistumista pitäisi ruveta tekemään enemmän ja järjestelmällisemmin, nyt tulee otettua tosi harvakseltaan.

Lämmittelyksi kaksi metallinoutoa, meni niinkuin ne nykyään yleensä menee. Ekalla kerralla tönäisi kapulaa vähän etujaloilla. U etenee kapulalle tosin paljon nopeammin kuin palauttaa, vaikkakin palauttaa reippaalla laukalla, mutta olisi makea saada palautuksestakin sellainen oikeasti vauhdikas. Pitäisi enemmän palkata suoraan palautusmatkalta, kun vauhti on hyvä.

Tän treenin pääpointti oli luoksetulon harjoittelu. Maahanmenoista sain parempia kuin aiemmin, ja seisomisetkin rupesi paranemaan kun mä sain itseni herätettyä takapalkalle vapauttamisen ajoituksen kanssa. Tätä pitää nyt jatkaa kauan ja hartaasti, en halua pilata taas yhtä juttua kokonaan kiirehtimällä. Unnalle en ole missään vaiheessa opettanut oikeasti kunnolla luoksetulon pysähdystä, ja siltä se on aina vähän näyttänytkin.

Ruutua tehtiin muistaakseni viisi lähetystä, ja vitsi, meni ihan loistavasti! Ekalla lähetyksellä ruudussa oli palkka, joka on siellä ehkä noin vajaa puolella lähetyskerroista. Sitten otin kupin kanssa sivusta ruutuun lähettämisen oikealle, ei ongelmia. Lopuksi otin ilman ruutupalkkaa lähetyksiä maahanmenoon asti, meni tosi hyvin. Etenee ruutuun tosi lujaa, pysähtyy hyvin ja näköjään menee hyvin myös maahan. Maahanmenoja en ole ottanut kovin montaa kertaa aiemmin. Yhden toiston otin niin, että kävin ruudussa palkkaamassa ja otin vielä loppuosan. Ei ongelmia siinäkään. Ruutua ei nyt tarvitse kauheasti hinkata, kun se alkaa olla jo sen verran varma.

Idari meni kans hyvin, tein kerralla koko liikkeen ja iso palkka lopuksi. Seuraamiset ja liikkeellelähdöt hyviä, samoin U pysyi hyvin paikoillaan. Seisomisessa otti yhden sivuaskeleen kun olin vikassa käännöksessä. Mä toivon että myös itse jäävät oli hyvät, kun en yhtään halunnut kääntyä koiraan päin. Ainakin asennot oli oikeat ja koira katosi sivulta heti käskyn jälkeen.

Lisäksi pientä perusasentohinkkaamista remmin kanssa, tosi puuduttavaa musta, mutta U edelleen hyvillä kiekoilla. Olisi ollut kiva jos mä olisin opettanut Unnalle perusasennonkin vaikka ihan vaan ekalla kerralla oikein…

Ihan vikaksi liikkeeksi otettiin ruutu, jossa hienon maahanmenon jälkeen mä tulin palkkaamaan kissanruoalla ruutuun. Lopuksi vielä vähän narupallolla riekkumista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s